Niezawodna kotleciarka porcji, oferująca sprawdzoną technologię!
Z jej dokładnym, hydraulicznym posuwem produktu oraz precyzyjnym cięciem, z łatwością radzi sobie z różnorodnymi produktami. Wyjątkowo łatwa w obsłudze.
Możliwość cięcia mięsa świeżego, mrożonego oraz z kością!
- silny motor noża
- hydrauliczny posuw sekwencyjny lub ciągły
- regulowana pozycja końcowa gripera
- opcjonalnie nóż dwuskrzydłowy dla zwiększonej wydajności
Dane techniczne
model SECT 20/74:
Ilość cięć na minutę: 200 (przy nożu jednoskrzydłowym) lub 400 (dwuskrzydłowy)
Magazynek (szer. x wys. x dł.): 200 x 200 x 740mm
Grubość cięcia: 1-30mm
Moc: 3 kW
Waga: 370 kg
Wymiary (dł. x szer. x wys.): 1790 x 860 x 1150mm
model SECT 20/100:
Ilość cięć na minutę: 200 (przy nożu jednoskrzydłowym) lub 400 (dwuskrzydłowy)
Magazynek (szer. x wys. x dł.): 200 x 200 x 1000mm
Grubość cięcia: 1-30mm
Moc: 3 kW
Waga: 420 kg
Wymiary (dł. x szer. x wys.): 2300 x 860 x 1150mm
model SECT 20/100:
Ilość cięć na minutę: 200 (przy nożu jednoskrzydłowym) lub 400 (dwuskrzydłowy)
Magazynek (szer. x wys. x dł.): 260 x 225 x 740mm
Grubość cięcia: 1-30mm
Moc: 4,5 kW
Waga: 450 kg
Wymiary (dł. x szer. x wys.): 1800 x 1030 x 1210mm
zapytaj o więcej informacji na temat tego produktu
zadzwoń i zapytaj o więcej informacji
+48 506 468 864