Wybierz branżę

Piec spiralny przelotowy UNITHERM kombinacja para – gorące powietrze

Wysokowydajny przelotowy piec spiralny firmy Unitherm to idealne rozwiązanie dla małych i dużych zakładów.

Płomieniowy grill z markerem śladów rusztu UNITHERM - linia do SOUS VIDE

Te wielozadaniowe systemy pomogły wielu użytkownikom w produkcji wysokiej jakości grillowanych płomieniami produktów.

Piec przelotowy z uderzeniowym strumieniem gorącego powietrza UNITHERM RapidFlow

Pozwala na szybkie, jednoczesne gotowanie lub pieczenie dowolnego produktu - od całych kurczaków przez ciasta czy kisze, aż po produkty delikatesowe. RapidFlow jest wszechstronnym urządzeniem w zakresie temperatury do 350ºC.

Linia do gwałtownego wędzenia UNITHERM

To zupełna nowość na rynku.   Najprawdopodobniej jedna z największych innowacji ostatnich lat na polskim rynku urządzeń dla przemysłu mięsnego!!!

Smażalnik taśmowy Deighton

Smażalnik taśmowy Deighton Możliwość wyposażenia w system filtrujący olej oraz system usuwania opadającej panierki. Pozwala to na znaczne wydłużenie żywotności oleju. Dostępny w długościach: 3,5,7 m., szerokość taśm od 200 do 600 mm.

System obierania i pasteryzacji cebuli

Najnowocześniejszy system do przemysłowego obierania cebuli, opatentowana technologia od kilku lat rewolucjonizuje tradycyjne podejście do obierania cebuli.