Wybierz branżę

Fileciarka Curio C2011

Fileciarka C-2011 Oferuje wysokie i powtarzalne uzyski dzięki wytrzymałej, niezawodnej konstrukcji, dedykowanej dla przetwórstwa ryb białych. Prosty panel kontrolny umożliwia operatorowi łatwy sposób dostosowania ustawienia maszyny dla różnych gatunków ryb, ustawienia różnych zakresów pracy, właściwej prędkości, a także zapewnienia pełnego bezpieczeństwa pracy.

Odgławiarka Curio C3027

Maszyna specjalnie zaprojektowana do oddzielania głów ryb takich jak: dorsz, łosoś, łupacz, czarniak i podobnych. Intuicyjny panel kontrolny, automatyczny system sterowania.

Skórowaczka Curio C2031

Dwuliniowa skórowaczka, w której każda z linii może działać niezależnie. Wyposażona w systemy: kontroli docisku ( aby nie uszkodzić filetów w trakcie procesu odskórowania ), pomiaru filetów, pracy pasów wyprowadzających filety. Można zastosować różne prędkości pracy maszyny. Otwarta konstrukcja w celu łatwego mycia  i konserwacji. Maszyna posiada automatyczny system smarowania.

Ostrzałka noży Curio C2015

Maszyna do prostego i efektywnego ostrzenia różnych rozmiarów okrągłych noży do maszyn do obróbki ryb. Prosty panel operatora pozwała łatwo uruchomić i zatrzymać maszynę. Do oświetlenia obszaru pracy zastosowano lampy LED, dzięki czemu operator ma widok na krawędź noża, co z kolei pozwala na właściwe ustawienie pracy maszyny.